Salata de vara din piept de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 4 morcovi mari
  • 1 telina
  • 6-8 castaraveciori cornison
  • 1 iaurt mare

Mod de preparare

Pieptul de pui cu morcovul si telina se fierb impreuna. Se lasa sa se raceasca apoi se toaca totul cubulete, inclusiv castraveciorii. Se prepara conform indicatiilor de pe plic si se adauga dressingul tzatziki si iaurtul. Se serveste rece, mai ales vara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor