Se taie varza foarte fin. Se sareaza, seamesteca, se lasa sa stea putin si se stoarce bine. Se pune la foc safiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare cat trebuie. Se toarna otetulclocotit peste varza si se amesteca bine cateva minute cu o lingura si cuo furculita de lemn sau de os (lingurile de metal coclesc repede in otet).Varza astfel pregatita se poate tine la rece, in borcane bine acoperite,cateva saptamani. Inainte de a servi la masa, se adauga uleiul.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii