autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de varza alba (1)

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
2 cesti cu varza taiata mare, 1/2 ceasca de ceapa tocata, 1 rosie zdrobita, 3 linguri smantana, putina miere, frisca, faina de nuci, sare de mare, plante aromatice., 1 knorr mediteranean

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare: Toate ingredientele de mai sus (mai putin varza si frisca) se amesteca. In compozitia astfel preparata, se incorporeaza usor varza. Salata se poate orna cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de varza alba (1)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de Naut

Salata de Naut

Pasul 1 Pregatim aragazul si o tigaie in care punem nautul. Amestecam si il lasam sa se incalzeasca

1 vot    0 comentarii
15 min
Salate diverse
Salata calda de legume

Salata calda de legume

Intr-un vas de pyrex se pun rosiile spalate. Ardeii se taie felii subtiri si se adauga la rosii,

8 voturi    0 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cesti cu varza taiata mare
  • 1/2 ceasca de ceapa tocata
  • 1 rosie zdrobita
  • 3 linguri smantana
  • putina miere
  • frisca
  • faina de nuci
  • sare de mare
  • plante aromatice.
  • 1 knorr mediteranean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salata de cartofi
Cookie Settings