Varza se spala, se curăţă, se taie taietei, se sareaza, se lasa 1 ora. Gulia, morcovul, merele se spală si curăţă de coajă, apoi se dau pe razatoarea cu găuri mari. Ardeiul gras se spală si se taie felii, apoi fiecare felie se taie fisii subtiri. Frunzele de telina se spala si se toaca marunt. Varza se stoarce, se aseaza in castron, se adauga compoziţia de mere, gulia, morcovul şi sosul Knor adrei şi verdeţuri

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii