Se spala bine varza, se da prin razatoare cu ochiuri mari, se toarna peste ea otetul si se lasa deoparte cateva minute.Se oparaste apoi cam 3 minute dupa care se lasa sa se scurga bine si sa se raceasca intr-o strecuratoare.In acest timp, se taie kaizerul cubulete se caleste in putin ulei si se adauga peste varza.Se pune sare, piper, otet daca mai este nevoie si putin zahar, se amesteca si salata este gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii