Intr-un castron mare se pune uleiul,mustarul,otetul de mere,zaharul,o lingura de KNORR-ardei si verdeturi piperul si se bat bine cu telul sau cu mixerul.Se taie fin varza alba si cea rosie,se amesteca cu ceapa taiata solzisori,cu ardeiul taiat julien,si morcovul dat prin razatoare. Se amesteca cu sosul din castron.Se pune la frigider cel putin o ora.Inainte de a se servi se adauga cela 2 mere taiate cubulete.Este o salata gustoasa si sanatoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii