Se taie varza ca o fidea subtire si se pune intr-un bol.Nu se pune sare pe varza ca sa nu o inmoaie.
Se rade morcovul pe razatoarea cu gauri mari.
Ceapa se taie in solzi subtiri.Totul se adauga la varza.
Se face un sos din 2linguri maioneza,2linguri otet si 2 linguri de suc de lamaie, si se toarna peste salata.
Se amesteca bine ca sosul sa cuprinda totul se sareaza,pipareaza si se adauga si putin zahar la nevoie.
Se amesteca si se pastreaza la frigider ptr citeva ore.Se poate mentine pina la 2 zile in frigider fara sa lese apa.Este gustoasa asa sau ca garnitura la carne.Foarte gustoasa.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii