Curatam leguleme, le spalam si le lasam sa se scurga de apa.
Cartofii ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare.
Varza o taiem fasii subtiri, la fel morcovul , gulia , telina si ardeiul gras.
Ceapa o tocam marunt cu codite cu tot, iar ardeiul iute il taiem rotocoale.
Dupa ce cartofii au fiert, rasturnam apa de pe ei si ii punem peste lefumele taiate din vas.
Asezonam cu sare, apoi omogenizam.
Deasupta presaram mararul verde tocat marunt si adaugam uleiul de masline si zeama de lamaie.
Potrivim gustul salatei si o lasam sa se imbine aromele, apoi o putem servi.
Inlocuieste o masa de seara( cina) cu mult succes.
Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii