Spalam varza, o scurgem si o tocam fideluta. Nu imi iese mie asa bine tocatul verzei fideluta, dar se mananca oricum. O frecam cu putina sare si adaugam zeama de la lamaie si mararul tocat.
Eu ador mararul in salatele de varza asa ca nu am ezitat sa pun si aici. Desfacem conservele de ton si scurgem uleiul. Punem tonul peste varza si adaugam putin piper macinat, eu am pus din cel cu lamaie, imi place mult.
Am servit si cu rosie pentru ca mi s-a parut putin sarata, Data viitoare gust intai conserva ca este si ea sarata. Este o combinatie tare buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii