Se curata, se spala si se taie in jumatate varza, apoi se taie fideluta, se presara sare fina si se pune intr-o salatiera. Separat se spala marul si se rade cu tot cu coaja si se adauga in salatiera. Sosul: uleiul, sarea, piperul (sau optional chimen pisat) se amesteca cu cateva picaturi de otet balsamic (sau lamaie) si se toarna peste salata de varza. Se amesteca si se serveste imediat sau dupa ce s-a mai racit la frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii