Se ia o varza rosie, se curata si se spala, indepartindu-se frunzele de deasupra, precum si cotorul. Se taie varza subtire ca taieteii, se pune intr-un castron se sareaza si se lasa sa stea 1/2 ora. Apoi se stoarce in miini, se presara cu putin zahar si se toarna otet si ulei. Se amesteca bine si se aranjeaza in salatiera, garnisind-o la mijloc cu o floare facuta din varza alba taiata subtire. Se mai poate prepara si astfel: se toaca si se opareste varza cu apa clocotita si usor sarata pentru ca sa se inmoaie. Se lasa sa se scurga apa, dupa aceea se sareaza, se pune otet si ulei.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii