autor:

Iuliana Matei

» » Salate

Salata de vinete

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg vinete, 300 gr ulei, 3 cepe, sare, o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se coc vinetele la cuptor sau pe flacara de aragaz.
Se decojesc si se toaca marunt.
Se curata cepele si se dau prin razatoare.
Se amesteca vinetele, cu cepele si ulei.
Se adauga sare si zeama de la lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete

Salata de vinete

Se coc vinetele pe aragaz sau plita, se lasa la racit si se curata de coaja cu o paleta, lingura

1 vot    2 comentarii
30 min
Salate reci
Salata de vinete Doina

Salata de vinete Doina

Rupeti partile verzi de langa codita vinetelor. Se vor coace mai bine. Puneti ardeii si vinetele

33 voturi    15 comentarii
40 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Bulion de gogosari cu ierburi aromate Bulion de gogosari cu ierburi aromate

Se taie gogosarii in jumatati, se scot cotoarele, se taie in felii cam de 2-3 cm si se dau prin masina de tocat carne. Se pune la fiert

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Bucate la borcan
Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Salata boeuf cu parizer