autor:

Iuliana Matei

» » Salate

Salata de vinete

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg vinete, 300 gr ulei, 3 cepe, sare, o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se coc vinetele la cuptor sau pe flacara de aragaz.
Se decojesc si se toaca marunt.
Se curata cepele si se dau prin razatoare.
Se amesteca vinetele, cu cepele si ulei.
Se adauga sare si zeama de la lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete

Salata de vinete

-Se coc vinetele pe un gratar,se curata repede de coaja,se clatesc si se pun la scurs. -Se prepara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de vinete cu iaurt si patrunjel verde

Salata de vinete cu iaurt si patrunjel verde

Puneti vinetele intr-un vas, adaugi putin iaurt, amestecati, adaugati putin ulei si amestecati iar,

9 voturi    9 comentarii
10 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui dulce-acrisor cu legume si ananas