Reteta postata pe: 14 aprilie 2009
Ingrediente
1 kg vinete, 300 gr ulei, 3 cepe, sare, o lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se coc vinetele la cuptor sau pe flacara de aragaz.
Se decojesc si se toaca marunt.
Se curata cepele si se dau prin razatoare.
Se amesteca vinetele, cu cepele si ulei.
Se adauga sare si zeama de la lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Se coace vanata pe plita, se curata cand se raceste un pic apoi se pune pe un fund inclinat pentru
1 vot
1 comentariu
3h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate