Se pun vinetele la cuptorul incins la 210 grade sus si jos cca 30 de minute . Dupa care se scot se lasa sa se raceasca putin. Apoi se curata de pielita si se pune intr-o strecuratoare 1 h la scurs. Se toaca pe un fund de lemn cu dosul cutitului.Le punem intr-un castron unde le amestecam cu ulei, piper macinat si sare dupa gust.
Se va pune pe un platou. Se toaca ceapa marunt si se pune in mijloc. Rosiile se spala, se taie feliute si se aseaza pe marginile platoului. Se presara sare si bagam la frigider . Se serveste rece pe paine .Pofta buna!!!!--------------Eu data aceasta nu i-am mai pus ceapa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii