autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Salate

Salata de vinete

Autor: bajan aurelia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bajan aurelia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2006

Ingrediente
2 -3 vinete, sare, ulei de masline, ardei iute

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja se taie felii in lung cit e vinata, se sareaza si se lasa 10 min la scurs, apoi se coc pe gratar. Cind sunt gata se rup fisii 1 cm. se adauga ulei , sare daca e cazul, si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete

Salata de vinete

Daca nu aveti vinete coapte,le puteti coace pe o tabla,pe aragaz,intorcandu-le pe toate partile. Dupa

8 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive
Salata de vinete

Salata de vinete

Se coc vinetele pe o tabla incinsa, intorcandu-le pe toate partile pentru o coacere uniforma. Se

5 voturi    5 comentarii
3h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 06 august 2008

    Salata se poate orna cu o rosie taiata felii asezata deasupra vasului in care s-a asezat salata.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Mihaela76 (Chef de cuisine)

Salata se poate orna cu o rosie taiata felii asezata deasupra vasului in care s-a asezat salata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Fatoush -Salata de paine ( specific tarilor arabe)