autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de vinete

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
1 kg vinete. de masline,sare,piper,otet balsamic,3-4 catei usturoi, de busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete apoi se oparesc cu apa clocotita cateva minute.Se scot cu o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.Se piseaza usturoiul se amesteca cu ulei,sare,piper,frunzela de busuioc taiate marunt si otet balsamic.Se amesteca totul si se lasa cateva ore la rece.Merge bine cu orice fel de friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete cu maioneza de telina

Salata de vinete cu maioneza de telina

Coacem vinetele, presaram sare peste ele si le lasam cateva minute sa se mai raceasca apoi le curatam

3 voturi    4 comentarii
30 min
Salate de legume
Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Se aleg rosii mici,se spala,li se taie cate un capacel in partea coditei,li se scoate miezul cu ajutorul

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    da, interesanta reteta, eu le gatesc clasic.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    E putin altfel de cum fac eu, e interesanta, nu am aromatizat niciodata cu busuioc.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Interesanta reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

da, interesanta reteta, eu le gatesc clasic.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata chinezeasca cu suc de mandarine