Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete apoi se oparesc cu apa clocotita cateva minute.Se scot cu o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.Se piseaza usturoiul se amesteca cu ulei,sare,piper,frunzela de busuioc taiate marunt si otet balsamic.Se amesteca totul si se lasa cateva ore la rece.Merge bine cu orice fel de friptura.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii