Se coc vinetele pe o tabla incinsa, rasucindu-le pe toate partile;
Se curata vinetele de coaja, dupa ce s-au racit un pic si apoi se lasa la scurs 2-3 ore;
Se toaca vinetele pe fund de lemn sau se dau la mixer, se adauga treptat uleiul si picaturile de lamaie;
La sfarsit se amesteca cu ceapa curatata si taiata mic si se serveste rece si cu rosii sau ardei copti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii