autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de vinete

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
3 vinete (1 kg), 1 galbenus, 150 ml de ulei, o lingurita zeama de lamiie sau otet, o lingura de ceapa rasa fin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Din galbenus, zeama de lamaie(otet), si ulei pregatiti maioneza. Coaceti vinetele pe jar viu sau pe flacara, curatati-le si tocati-le bine. Cind vinetele tocate s-au racit, combinati-le cu maioneza, ceapa rasa si potriviti de sare. Puneti vinetele pe platou si decorati cu felii de rosii si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de vinete cu chimen

Salata de vinete cu chimen

Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca . Curatam si taiem ceapa

6 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive
OCHIURI CU SALATA DE VINETE SI ARDEI KAPIA

OCHIURI CU SALATA DE VINETE SI ARDEI KAPIA

Salata de ardei kapia: Coci ardeii kapia, presari cu sare, lasi acoperiti pana se racesc. Cojesti,

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete (1 kg)
  • 1 galbenus
  • 150 ml de ulei
  • o lingurita zeama de lamiie sau otet
  • o lingura de ceapa rasa fin
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de mai