autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de vinete

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
Ingrediente: 1 kg. vinete, 50 g. ulei, cateva picaturi de lamaie sauhelas, 1 knorr mediteranean.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Coaceti vinetele pe o tabla. Curatati-le dupa ce s-au racit un pic si apoi lasati-le la scurs circa jumatate de ora. Tocati-le bine putin cateputin, apoi amestecati-le intr-un castron. Adaugati treptat uleiul sipicaturile de lamaie. La sfarsit amestecati cu maioneza sau cu ceapa, dupapreferinte. De preferat a se servi rece si cu rosii sau ardei copti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetele se coc, se curata si se lasa la scurs o ora,dupa care se bat bine cu un cutit de lemn si

1 vot    4 comentarii
1h
Salate de legume
Salata de vinete cu rosii si usturoi

Salata de vinete cu rosii si usturoi

Vinetele le coacem fie intr-o tava in cuptor, fie pe o tabla pe ochiul aragazului. Le coacem bine

3 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 kg. vinete
  • 50 g. ulei
  • cateva picaturi de lamaie sauhelas
  • 1 knorr mediteranean.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Icre de peste