Se coc vinetele pe aragaz direct pe ochiuri.
Dupa ce s-au racit se curata de coaja.
Se aseaza cate o vanata pe un fund de lemn si se toaca cu un cutit sau tocator pana nu mai raman ate.
Compozitia rezultata se pune intr-un bol, se adauga sare si ulei si se amesteca pana se omogenizeaza.
Ceapa se taie marunt si se amesteca cu salata.
La final se face decorul dupa preferinte.
Am atasat 2 poze cu exemple de decor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii