Salata de vinete

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Salata de vinete

Ingrediente

  • 3 vinete mari
  • 1 ceapa
  • 150 ml ulei
  • sare
  • alte legume pentru decor

Mod de preparare

Se coc vinetele pe aragaz direct pe ochiuri.

Dupa ce s-au racit se curata de coaja.

Se aseaza cate o vanata pe un fund de lemn si se toaca cu un cutit sau tocator pana nu mai raman ate.

Compozitia rezultata se pune intr-un bol, se adauga sare si ulei si se amesteca pana se omogenizeaza.

Ceapa se taie marunt si se amesteca cu salata.

La final se face decorul dupa preferinte.

Am atasat 2 poze cu exemple de decor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise