Se coc vinetele pe o tava(eu le a copt pe gratar unde a pus o tabla)dupa ce s-au copt se pun sub jet de apa rece si se decojesc.apoi le taiem cu cutitul de lemn iar apoi le pune intrun bol unde pune ulei si le freca(eu a folosit mixerul)dupa care dam prin razatoare cu partea mare ceapa si o punem si pe ia in bol lua cele doua oua si le spargem si le punem cu totul in bol peste vinete .Stoarcem jumatate de lamaie peste vinete si pune sarea apoi le freca bine
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii