autor:

Fara foto

» » Salate

salata de vinete

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
3 vinete, 1 ceapa, 50 ml ulei, 100 g smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga bine.Se toaca apoi marunt ,se presara sare dupa gustsi apoi le freci cu ulei pana se incorporeaza tot.Se adauga treptat smantana si la sfarsit se adauga ceapa taiata fin.Daca doresti poti inlocui smantana ci iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete si dovlecei

Salata de vinete si dovlecei

Se curata vinetele si dovleceii si se taie cubulete. Se stropesc cu zeama de lamaie sa nu se innegreasca.

16 voturi    5 comentarii
50 min
Salate reci
Salata de vinete cu ceapa si maioneza

Salata de vinete cu ceapa si maioneza

Vinetele se toaca, se amesteca cu ceapa curatata si tocata fin, apoi adugam maioneza si amestecam

5 voturi    7 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Usturoi marinat Usturoi marinat

Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi