Coacem vinetele in coaja direct pe jar sau intr-o tigaie pe aragaz. Avem grija sa le intoarcem pe toate partile ca sa nu se arda si sa se coaca uniform.Atunci cand vinetele sunt coapte si coaja se desprinde usor, le scoatem si le lasam sa se raceasca.Dupa ce se racesc si le putem atinge, le tinem de codite si le curatam de coaja, cu grija sa nu rupem fasii din vanata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii