Coacem vinetele in coaja direct pe jar sau intr-o tigaie pe aragaz. Avem grija sa le intoarcem pe toate partile ca sa nu se arda si sa se coaca uniform.Atunci cand vinetele sunt coapte si coaja se desprinde usor, le scoatem si le lasam sa se raceasca.Dupa ce se racesc si le putem atinge, le tinem de codite si le curatam de coaja, cu grija sa nu rupem fasii din vanata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii