Coacem vinetele si ardeii apoi cand s-au racit ii curatam si pasam vinetele cu ardeii , cu ceapa si cu usturoiul, cu blenderul.
Intr-un bol punem oul intreg o lingurita de mustar 100ml ulei si un praf de sare si bagam blenderul in compozitie, rezultand o maioneza foarte pufoasa.
Amestecam maioneza cu compozitia de vinete cu ardei si condimentam cu maggi secretul gustului de legume, dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii