autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de vinete cu branza

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
3 vinete, 300 g branza de vaci, 1 borcan de iaurt, mustar, sare, 1 rosie, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aleg vinete proaspete si se coc la foc potrivit, pe o plita. Se curata si se lasa la scurs. Se pune apoi pulpa de vinete intr-un vas, se adauga branza de vaci, iaurtul, sare si mustar, dupa gust. Se amesteca totul cu mixerul pana capata consistenta unei smantani groase.Se serveste rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Panere cu salata de vinete si branza.

Panere cu salata de vinete si branza.

Se spala legumele. Vanata se coace pe flacara si se curata imediat, dupa care se lasa sa se scurga

4 voturi    13 comentarii
45 min
Aperitive
Salata orientala a la Adriana :)

Salata orientala a la Adriana :)

Se curata cartofi si se pun al fiert cu putina sare, iar intre timp taiem rosia,ardelul, ceapa,si

10 voturi    4 comentarii
45 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 300 g branza de vaci
  • 1 borcan de iaurt
  • mustar
  • sare
  • 1 rosie
  • verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de sfecla rosie si branza