Decongelam vinetele si le scurgem bine. Curatam ceapa si o tocam solzisori mici. Scurgem ciupercile si le tocam mai micute(eu am avut ciuperci feliate). Ardeiul(eu am avut tot la congelator) il tocam marunt.
Peste ceapa tocata punem vinetele si le batem bine cu tocatorul pana le maruntim. Amestecam intr-un bol toate ingredientele si le asezonam cu sare, dar nu prea multa pentru ca vom adauga sare si in maioneza. Pentru maioneza, amestecam oul cu mustarul si usturoiul pisat sau strivit.
Adaugam putina sare si incepem sa mixam picurand putin cate putin ulei, pana ajungem la textura pe care o dorim. Amestecam maioneza cu celelalte ingrediente, gustam si daca mai este nevoie, mai adaugam sare.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii