Se bat vinetele cu tocatorul bine, bine, dupa care se adauga 2 linguri de lapte praf ca sa se albeasca. Se curata dovlecelul, se taie felii mai groase si se pune la fiert. Cand a fiert, se scurge de apa , se pune intr-o strecuratoare sa se scurga bine de apa, dupa care se face un piure din el si se amesteca cu vinetele. Se potriveste de sare si se pune ulei cat este necesar, frecandu-se bine.
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii