Vinetele se coc, se curata de coaja , se spala in apa rece, se lasa sa se scurga de apa intr-o sita. Cand vinetele s-au scurs se toaca marunt pe un blat de lemn cu un cutit din lemn. Separat se face maioneaza din galbenusuri si ulei. Tocam ceapa marunt si o adaugam peste maioneza, vinetele tocate marunt si amestecam bine. Putem sa le si mixam, nu isi schimba culoarea. Se adauga sare dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii