Vinetele se coc, se curata de coaja , se spala in apa rece, se lasa sa se scurga de apa intr-o sita. Cand vinetele s-au scurs se toaca marunt pe un blat de lemn cu un cutit din lemn. Separat se face maioneaza din galbenusuri si ulei. Tocam ceapa marunt si o adaugam peste maioneza, vinetele tocate marunt si amestecam bine. Putem sa le si mixam, nu isi schimba culoarea. Se adauga sare dupa gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii