1. Intepi vinetele cu o furculita, le pui intr-o tava si le dai la cuptor pentru 45 de minute, la foc potrivit.
2. Dupa ce s-au copt, le lasi la racit, iar intre timp prajesti nucile la cuptor, apoi le tai in bucati foarte mici.
3. Cureti vinetele de coaja, le toci, adaugi usturoiul pisat, otetul, uleiul, sarea si piperul si amesteci pana obtii o salata omogena.
4. La final incorporezi nucile si patrunjelul tocat.
5. Decorezi cu rosii si cu castraveti murati sau in otet.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii