Vinetele se coc,se curata si se toaca.Din 2 oua fierte si unul crud,uleiul si sucul de lamaie se face o maioneza.Pieptul se fierbe,si se marunteste foarte bine.Ceapa si usturoiul se toaca.Vinetele tocate se amesteca cu maioneza,ceapa,pieptul si sarea.Se aranjeaza salata intr-un bol si se orneaza cu masline.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii