autor:

zana b.

» » Salate

Salata de vinete cu pui

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg vinete, cepe, oua,1/2 lamaie, ulei,sare,1 catel usturoi, piept pui, ptr. ornat

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele se coc,se curata si se toaca.Din 2 oua fierte si unul crud,uleiul si sucul de lamaie se face o maioneza.Pieptul se fierbe,si se marunteste foarte bine.Ceapa si usturoiul se toaca.Vinetele tocate se amesteca cu maioneza,ceapa,pieptul si sarea.Se aranjeaza salata intr-un bol si se orneaza cu masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Piept de pui marinat in lamaie si usturoi, ardei copti pe tabla, salata de vinete, cartofi

Piept de pui marinat in lamaie si usturoi, ardei copti pe tabla, salata de vinete, cartofi "rosti"cu feta si masline, tzatziki.

Se incepe cu marinada pentru pui, se curata usturoiul , se rade coaja de lamaie si se stoarce apoi

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Salata de spanac, branza de capra si capsune

Salata de spanac, branza de capra si capsune

1. Spalati spanacul si capsunele bine, apoi lasati-le la scurs. Taiati capsunele in sferturi, taiati

3 voturi    3 comentarii
5 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata in cosulete de rosii