Vinetele le coacem fie intr-o tava in cuptor, fie pe o tabla pe ochiul aragazului.
Le coacem bine pe toate partile, apoi le punem 5 minute la racorit.
Le decojim si le lasam pe un tocator sa se scurga si sa se raceasca.
Cand sunt reci le tocam cu un cutit de lemn cat mai marunt.
Rosia o spalam si o taiem cubulete.
Usturoiul il curatam si il pisam.
Frecam vinetele tocate cu uleiul energic.
Adaugam rosiile cubulete si usturoiul si le incorporam.
Condimentam cu sare ,iar la urma punem patrunjelul uscat.
Simplu si bun!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii