Vinetele le coacem fie intr-o tava in cuptor, fie pe o tabla pe ochiul aragazului.
Le coacem bine pe toate partile, apoi le punem 5 minute la racorit.
Le decojim si le lasam pe un tocator sa se scurga si sa se raceasca.
Cand sunt reci le tocam cu un cutit de lemn cat mai marunt.
Rosia o spalam si o taiem cubulete.
Usturoiul il curatam si il pisam.
Frecam vinetele tocate cu uleiul energic.
Adaugam rosiile cubulete si usturoiul si le incorporam.
Condimentam cu sare ,iar la urma punem patrunjelul uscat.
Simplu si bun!
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii