Se taie vinetele in felii rotunde groase de un deget, se sareaza, se lasa
sa se scurga, se sterg. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se
aranjeaza intr-o salatiera. Deasupra se toarna un sos facut din usturoiul
pisat, frecat cu uleiul in care am prajit vinetele, sare si otet.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii