Vinetele se spala, se sterg de apa si se taie transversal. Se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins. Se scot dupa ce s-au rumenit bine pe ambele parti si se pun pe o hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de ulei. Ustroiul se curata si se da pe razatoarea mica, se amesteca cu uleiul de masline, sare, piper, patrunjelul si busuiocul tocat marunt si zeama de lamaie. Se amesteca bine si se toarna peste vinetele prajite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii