Am vazut mai demult la Adi Hadean, acest tip de salata si m-a tentat, asa ca am incercat-o si eu si nu imi pare rau. Are alt gust decat salata obisnuita de vinete, placut si mai light.
Pregatim intai usturoiul, adica il punem la copt intr-un vas termorezistent pentru 15-20 minute la 180 de grade. Vinetele decongelate si scurse bine le vom aseza pe tocator si le vom toca imreuna cu usturoiul copt si curatat.
Punem intr-un bol doua linguri de mustar dulce si il mixam picurand peste el cate putin ulei, exact ca la maioneza, apoi adaugam smantana, omogenizam si asezonam cu sare si piper.
Amestecam vinetele tocate, cu smantana, potrivim de sare si piper si-i gata salata. Eu am servit-o cu putina ceapa rosie tocata, copiii au servit-o simpla, este buna oricum!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii