Ingrediente
1 vanata, 1 dovlecel, ceapa sau usturoi, sare, piper alb macinat., , Pentru sos:, 1 ou intreg crud, 1 lingurita mustar, 1/2 cescuta ulei de masline, 4-5 linguri iaurt gras sau kefir.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Intre timp se pregateste sosul maioneza, astfel: se pune in blender oul intreg si mustarul. Se amesteca timp de 1 minut. Fara sa opriti aparatul, turnati uleiul odata iar dupa 2 minute si iaurtul. Mai amestecati 1 minut si veti obtine un sos maioneza gros, afanat, delicios si cu putine calorii! ! !
Presati cu ajutorul degetelor legumele rase. Amestecati parti egale de vinete si dovlecei astfel pregatiti, adaugati ceapa tocata marunt sau usturoi bine maruntit si apoi sosul maioneza. Omogenizati. Adaugati sare si piper alb macinat, dupa gust.