Vinetele se taie rondele,se presara cu sare si se lasa sa se scurga. Din usturoi se pregateste un mujdei cu ulei si putina apa. Ceapa se taie pestisori ,iar ardeii fasii. Dupa ce vinetele s-au scurs,se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe servetele de hartie ptr. a absorbi surplusul de ulei. Se aranjeaza rondelele de vinete pe un platou, se stropesc cu mujdei si se adauga ceapa si ardeii. Salata e buna calda. Se poate adauga si branza rasa la final.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii