autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de vinete prajite

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
4 vinete medii 3-4 cepe verzi capatana de usturoi un ardei rosu un ardei verde 3-4 linguri cu faina 100 g branza (telemea sau feta) ulei sare piper

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele se spala, se taie rondele, se presara cu putina sare si se lasa sa se scurga de zeama. Intre timp, se curata usturoiul, se spala ardeii si ceapa verde si se taie ceapa in fasii lungi si subtiri, ardeii, in forma de semiluna si usturoiul, in bucatele mici. Dupa ce vinetele si-au lasat sucul, se zvanta cu un prosop curat, se sareaza, se pipereaza, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete prajite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de vinete prajite(specific arabesc)

Salata de vinete prajite(specific arabesc)

Vinetele se spala,se curata,se taie felii(de cca 1,5 cm grosime);feliile se presara cu sare si se

7 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive
SALATA DE CARTOFI CU MAIONEZA

SALATA DE CARTOFI CU MAIONEZA

Cartofii se fierb, se lasa sa se racesca dupa care se curata. Maioneza(facuta in casa este mult

11 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de paste