Se coc vinetele si ardeii in cuptor (preferabil). Dupa care vinetele se curata si se lasa la scurs. Ardeii grasi se pot curata de pielita si pot fi pusi deoparte. Ouale se fierb, si rosiile se pun in apa clocotita si se lasa pentru 2-3 minute ca sa se decojeasca mai usor. Dupa aia se taie vinetele si ardeii copti foarte marunt, impreuna cu ouale si rosiile. Se adauga uleiul, sarea si neaparat maioneza (fie cumparata sau pregatita acasa).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii