autor:

Cely Snijec

» » Salate

Salata delicioasa cu surimi

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Ingrediente
o radacina de telina, o radacina de morcov, o radacina de pastarnac, un pachet surimi (8 bucati), 2 oua fierte, 100 g branza topita, 1/2 cutie boabe de porumb, un gogosar murat in otet, 4-5 linguri maioneza, masline si gogosari pentru ornat, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Legumele fierte se taie in cuburi,adaug surimi si ouale tocate marunt,branza topita data pe razatoare,boabele de porumb,maioneza,gogosarul taiat marunt in forma de cuburi.Condimentam cu sare si piper, ornam cu masline verzi si negre, gogosar, sau dupa imaginatia fiecarei gospodine (cu ce se gaseste la indemana)
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata delicioasa cu surimi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata delicioasa

Salata delicioasa

Se taie rosiile felii, castravetii julien, morcovi se rad, salata verde se taie marunt, se amesteca

4 voturi    2 comentarii
20 min
Salate reci
Meniu de post

Meniu de post

Pasez avocado,adaug ceapa tocata marunt,uleiul, zeama de lamaie. Servim pe paine prajita, ornam cu

61 voturi    13 comentarii
25 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dana Ionescu , 16 februarie 2015

    surimi se pun cruzi sau se prepara cumva????

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    Bun,bun,bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Foarte bun! Foarte bun.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

      Sigur este foarte buna!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Buna reteta!nu am facut niciodata combinatia asta,dar am s-o fac!mersi!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      trebuie sa fie delicioasa

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

      Folosesc branza topita pentru salate. E mai tarisoara. Da un gust pastos salatei. Am foslosit si cascaval, dar mi-a plaut mai mult cu braza topita.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

      cred ca e delicioasa!Eu as pune cascaval in loc de branza topita!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • o radacina de telina
  • o radacina de morcov
  • o radacina de pastarnac
  • un pachet surimi (8 bucati)
  • 2 oua fierte
  • 100 g branza topita
  • 1/2 cutie boabe de porumb
  • un gogosar murat in otet
  • 4-5 linguri maioneza
  • masline si gogosari pentru ornat
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

maria mihalache (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata indragostita Salata indragostita

Cum iti demonstrezi dragostea fata de omul cu care ai ales sa mergi mana in mana pe acelasi drum? Prin gesturi mici, dar importante. Si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete