Salata " Dezlegare la peste "

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata " Dezlegare la peste "

Ingrediente

  • 1scrumbie sarata
  • 2-3 mere
  • un manunchi salata verde
  • spalata frunza cu frunza si taiata fasii
  • miezurile de la 8 nuci taiate marunt
  • 2 linguri marar tocat
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiem in cubulete scrumbia (curatata de intestine, spalata si desarata 1-2 ore in apa), dezosata si fara pielita si o amestecam, elegant, cu merele (curatate de coaja si samburi), taiate felii subtiri, salata, nuca, uleiul,otetul, zeama de lamaie, mararul, sarea si peperul. Gata am rezolvat un fel de mancare pentru o zi cu dezlegare la peste. POFTA BUNA !!!!, GHICITOARE : Am patru frati - intr-o camasa imbracati - Am un cojoc - Si tine patru frati la un loc., ghici ce e ?, Raspuns : nuca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Bounty

Prajitura Bounty

Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...

Prajitura Bounty
Omleta cu cartofi, branza si marar

Omleta cu cartofi, branza si marar

Cartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.

Omleta cu cartofi, branza si marar
Rulada din fleica de porc, cu carne tocata
Aperitive cu carne

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Reteta aceasta am pregatit-o de Paste.

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor