autor:

Manolovici Eugen

» » Salate

Salata " Dezlegare la peste "

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2010

Ingrediente
1scrumbie sarata, 2-3 mere, un manunchi salata verde, spalata frunza cu frunza si taiata fasii, miezurile de la 8 nuci taiate marunt, 2 linguri marar tocat, zeama de la 1/2 lamaie, 2 linguri otet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Taiem in cubulete scrumbia (curatata de intestine, spalata si desarata 1-2 ore in apa), dezosata si fara pielita si o amestecam, elegant, cu merele (curatate de coaja si samburi), taiate felii subtiri, salata, nuca, uleiul,otetul, zeama de lamaie, mararul, sarea si peperul. Gata am rezolvat un fel de mancare pentru o zi cu dezlegare la peste. POFTA BUNA !!!!, GHICITOARE : Am patru frati - intr-o camasa imbracati - Am un cojoc - Si tine patru frati la un loc., ghici ce e ?, Raspuns : nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata " Dezlegare la peste "" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de Creveti in Crusta de Susan cu sos Cogniac

Salata de Creveti in Crusta de Susan cu sos Cogniac

Creveti se decorticeaza si se spala din abundenta..(decorticare..se desface carapacea incepand de

4 voturi    5 comentarii
25 min
Salate cu peste
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

    O bunatate !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Cand este vorba de peste hop si eu.................interesanta reteta ta..............imi place.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Foarte buna!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Poate sa ramana coaja pe feliutele de mere, un plus de gust si de vitamine.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Interesanta combinatia,cred ca este tare buna.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      O salata deosebit de buna si de gustoasa. Felicitari !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Deosebitã!felicitari!!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte fina si sanatoasa.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Bună, hrănitoare şi uşor de făcut! Felicitări!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Ti-a iesit o minunatie si chiar mi-ai facut pofta...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte frumoasa si hranitoare, dar si rapida!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Super salata!!! de nota 10

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1scrumbie sarata
  • 2-3 mere
  • un manunchi salata verde
  • spalata frunza cu frunza si taiata fasii
  • miezurile de la 8 nuci taiate marunt
  • 2 linguri marar tocat
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri otet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Raci de Dunare fierti Raci de Dunare fierti

Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
salata de ton cu maioneza