Reteta postata pe: 19 mai 2010
Ingrediente
1scrumbie sarata, 2-3 mere, un manunchi salata verde, spalata frunza cu frunza si taiata fasii, miezurile de la 8 nuci taiate marunt, 2 linguri marar tocat, zeama de la 1/2 lamaie, 2 linguri otet, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Taiem in cubulete scrumbia (curatata de intestine, spalata si desarata 1-2 ore in apa), dezosata si fara pielita si o amestecam, elegant, cu merele (curatate de coaja si samburi), taiate felii subtiri, salata, nuca, uleiul,otetul, zeama de lamaie, mararul, sarea si peperul. Gata am rezolvat un fel de mancare pentru o zi cu dezlegare la peste. POFTA BUNA !!!!, GHICITOARE : Am patru frati - intr-o camasa imbracati - Am un cojoc - Si tine patru frati la un loc., ghici ce e ?, Raspuns : nuca
mira (Chef de cuisine) , 20 mai 2010
Poate sa ramana coaja pe feliutele de mere, un plus de gust si de vitamine.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 mai 2010
Interesanta combinatia,cred ca este tare buna.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 20 mai 2010
O salata deosebit de buna si de gustoasa. Felicitari !
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 mai 2010
Deosebitã!felicitari!!!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Foarte fina si sanatoasa.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Bună, hrănitoare şi uşor de făcut! Felicitări!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Ti-a iesit o minunatie si chiar mi-ai facut pofta...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Foarte frumoasa si hranitoare, dar si rapida!
licu pop (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Super salata!!! de nota 10