autor:

Manolovici Eugen

» » Salate

Salata " Dezlegare la peste "

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2010

Ingrediente
1scrumbie sarata, 2-3 mere, un manunchi salata verde, spalata frunza cu frunza si taiata fasii, miezurile de la 8 nuci taiate marunt, 2 linguri marar tocat, zeama de la 1/2 lamaie, 2 linguri otet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Taiem in cubulete scrumbia (curatata de intestine, spalata si desarata 1-2 ore in apa), dezosata si fara pielita si o amestecam, elegant, cu merele (curatate de coaja si samburi), taiate felii subtiri, salata, nuca, uleiul,otetul, zeama de lamaie, mararul, sarea si peperul. Gata am rezolvat un fel de mancare pentru o zi cu dezlegare la peste. POFTA BUNA !!!!, GHICITOARE : Am patru frati - intr-o camasa imbracati - Am un cojoc - Si tine patru frati la un loc., ghici ce e ?, Raspuns : nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata " Dezlegare la peste "" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu ton

Salata cu ton

Se spala salata, rosiile si ceapa. Salata se lasa sa se scurga pe un servet, apoi se rupe bucatele.

27 voturi    11 comentarii
15 min
Salate cu peste
Salata de ton cu crema de branza

Salata de ton cu crema de branza

Se scurge bine pestele de lichidul din conserva, apoi se amesteca cu usturoiul pisat, zeama de lamaie,

17 voturi    9 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

    O bunatate !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Cand este vorba de peste hop si eu.................interesanta reteta ta..............imi place.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Foarte buna!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Poate sa ramana coaja pe feliutele de mere, un plus de gust si de vitamine.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Interesanta combinatia,cred ca este tare buna.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      O salata deosebit de buna si de gustoasa. Felicitari !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Deosebitã!felicitari!!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte fina si sanatoasa.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Bună, hrănitoare şi uşor de făcut! Felicitări!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Ti-a iesit o minunatie si chiar mi-ai facut pofta...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte frumoasa si hranitoare, dar si rapida!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Super salata!!! de nota 10

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1scrumbie sarata
  • 2-3 mere
  • un manunchi salata verde
  • spalata frunza cu frunza si taiata fasii
  • miezurile de la 8 nuci taiate marunt
  • 2 linguri marar tocat
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri otet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Pasta de ton cu legume