Cumpara creveti de marimi mici, deoarece acestia nu vor mai trebui curatati de cochilie intrucat nu au ajuns la varsta la care aceasta se formeaza si te vor scuti de multa munca. Pune apa la fiert, dupa ce aceasta s-a incalzit, adauga crevetii pe care ii lasi doar 5 minute, nu este nevoie de mai mult pentru ca sunt destul de mici, iar daca ii lasati mai mult carnea lor va deveni foarte tare. Salata, ceapa, rosiile, ardeii, castravetele, trebuiesc curatate, spalate si tocate in cubulete potrivite mai inainte de toate. Adaugati totul apoi intr-un bol peste care presarati trei varfuri de sare si trei linguri de ulei si amestecati totul la un loc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii