Cartofii se taie cubulete, telina se rade pe razatoarea cu gauri mari,
merele taie fideluta sau se dau tot pe razatoare, 150g carne se taie
cubulete; se amesteca apoi totul cu mustarul, maioneza (preparata din: 1
ou, 150ml ulei, zeama de lamaie, sare) si coniacul, se sareaza si se
pipereaza dupa gust. Pe un platou sau intr-o salatiera se asaza frunze de
salata verde peste care se pune compozitia. Dupa ce s-a netezit frumos se
garniseste cu restul de carne de pasare taiata fasii si rondele de oua.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii