Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 iunie 2009
Ingrediente
3 linguri cu virf carne de pasare fiarta, 5-6 cartofi mari, 2 mere, 2 teline mijlocii, 2 oua, 3 linguri cu virf de maioneza, 1 pahar mic de coniac, sare, piper, o salata verde
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Spalati, apoi fierbeti cartofii. Cind s-au racit, curatati-i, taiati-i in cuburi mici. La fel taiati si carnea. Dati pe razatoare telinele curatate, spalate, merele fara coaja si fara simburi. Puneti totul intr-un castron mare si combinati cu maioneza si coniacul, potriviti de sare si piper. Pe platou asezati frunze frumoase de salata, bine spalate, peste care puneti compozitia omogenizata. Decorati cu rondele de ou fiert, maioneza si citeva cuburi de carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din carne si maioneza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Intr-un bol se taia legumele cubulete,deasemeni si castravetele murat,ouale se despart albusul se
13 voturi
3 comentarii
1h
Rosiile se spala si se taie cuburi mai mari, castravetele se curata de coaja si se taie cubulete,
3 voturi
1 comentariu
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate