Spalati cartofii si puneti-i la fiert in coaja. Cat fierb cartofii, preparati maioneza din doua galbenusuri de ou frecate cu uleiul, o lingura de mustar (ca sa nu se taie), sare. Daca la un moment dat maioneza devine prea groasa diluati-o cu doua linguri de zeama de lamaie. Daca va hotarati sa puneti soia, fierbeti-o cateva minute in apa cu condimente, scurgeti-o bine si lasati-o sa se raceasca. Curatati cartofii, taiati-i cubulete, lasati-i sa se raceasca. Taiati castraveciorii sau gogonelele in cubulete mici, scurgeti zeama pe care o lasa. Puneti toate ingredientele intr-un castron impreuna cu restul de mustar, adugati sare si piper si dati la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii