Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 iunie 2009
Ingrediente
1 cutie ciuperci taiate, 200 g maioneza subtire, 1/2 piept de pui sau resturi de pui fiert, ramase dupa dezosare, usturoi sau hrean, dupa gust, marar, sare, eventual putina menta
Dificultate: Ridicata | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se pune la fiert carnea de pui, dar pentru rapiditate e bine ca aceasta sa fie fiarta dinainte si tinuta la rece pentru ziua respectiva. Se spala ciupercile si se maruntesc. La fel si carnea de pui, care apoi se amesteca cu ciupercile si cu maioneza. Se rade marul, care nu trebuie sa fie din soiul dulce si nici prea mare, el trebuie doar sa dea un gust special, nu sa acapareze salata. Usturoiul se toaca foarte marunt, preferabil sa fie utilizat aparatul special pentru usturoi. Daca preferati hreanul, acesta se rade pe razatoarea mica. Se adauga putin marar si/sau foarte putina menta, daca doriti. Atit menta cit si marul pot fi omise daca aveti gusturi mai clasice. Totul se amesteca si da la rece, sa se patrunda gusturile. Mod de servire Salata se orneaza cu frunze de patrunjel si chiar cu feliute de gogosar, pentru culoare
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Intr-un bol mare amestecati porumbul, rosiile, ceapa verde, ceapa rosie si coriandrul.
Turnati
0 voturi
1 comentariu
30 min
1. Se taie rosiile si mozzarella in bucati de circa 1 cm
2.pe 2 farfuri plate se aseaza alternativ
4 voturi
9 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate