Se pune la fiert carnea de pui, dar pentru rapiditate e bine ca aceasta sa fie fiarta dinainte si tinuta la rece pentru ziua respectiva. Se spala ciupercile si se maruntesc. La fel si carnea de pui, care apoi se amesteca cu ciupercile si cu maioneza. Se rade marul, care nu trebuie sa fie din soiul dulce si nici prea mare, el trebuie doar sa dea un gust special, nu sa acapareze salata. Usturoiul se toaca foarte marunt, preferabil sa fie utilizat aparatul special pentru usturoi. Daca preferati hreanul, acesta se rade pe razatoarea mica. Se adauga putin marar si/sau foarte putina menta, daca doriti. Atit menta cit si marul pot fi omise daca aveti gusturi mai clasice. Totul se amesteca si da la rece, sa se patrunda gusturile. Mod de servire Salata se orneaza cu frunze de patrunjel si chiar cu feliute de gogosar, pentru culoare

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii