Reteta postata pe: 01 iunie 2009
Ingrediente
1 kg cartofi,250 g sunca presata,500 g rosii,200 g castraveti,200 g cascaval,piper,sare,500 g iaurt .
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se fierb cartofii in coaja se curata si se taie rondele.Rosiile se spala si se taie felii,castravetii se curata de coaja si se taie felii subtiri,sunca se taie betisoare.Totul se amesteca cu iaurt,sare,piper si se toarna in bolul de salata.Se orneaza cu cascaval ras.
Se poate folosii si un dressing de ardei si verdeturi amestecat in iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din Covasna" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate