Salata din Covasna

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 250 g sunca presata
  • 500 g rosii
  • 200 g castraveti
  • 200 g cascaval
  • piper
  • sare
  • 500 g iaurt .

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja se curata si se taie rondele.Rosiile se spala si se taie felii,castravetii se curata de coaja si se taie felii subtiri,sunca se taie betisoare.Totul se amesteca cu iaurt,sare,piper si se toarna in bolul de salata.Se orneaza cu cascaval ras.

Se poate folosii si un dressing de ardei si verdeturi amestecat in iaurt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor