Pestele se transeaza, se asaza intr-un vas, se adauga lamaia curatata de coaja si taiata cuburi, ½ din margarina, sare, piper, si se inabusa 7 minute. Legumele curatate, spalate (morcovul taiat cuburi mici) se fierb in putina apa timp de 10 minute, apoi se toarna sosul format din margarina topita, in care se adauga faina, apoi smantana, ½ din hrean, sare, piper, sos de soia. Pestele se fierbe impreuna cu legumele inca 10 minute. In farfurie se asaza intai acesta, apoi legumele; se decoreaza cu felii de lamaie si hrean.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii