Ingrediente
400 g piept de pui afumat, 250 g fasole boabe fiarta, 250 g fasole pastai fiarta, 10 fire de ceapa verde, 400 g rosii cireasa, 4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamaie, 2 linguri zeama de grepfrut, 1/2 lingurita zahar, frunze verzi de telina, 50 g alune, sare, piper., Vin rosu
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Ceapa verde se curata, se spala si se taie inele de 3-4 cm, care se pun in castron impreuna cu rosiile cireasa, spalate si taiate in patru.
3. Uleiul, zeama de lamaie si de grepfrut, zaharul, sarea si piperul (mai mult) se bat intr-un castronel, cu un tel, pana se obtine un sos vinegret omogen.
4. Acesta se toarna peste componentele din castron si totul se omogenizeaza.
5. Salata se lasa minimum 15 minute, ca sa se patrunda gusturile, dupa care se poate servi, ornata cu frunze verzi de telina si presarata cu alune pisate mare si se stropeste cu vin rosu