Pastele fainoase se fierb in 2,5 litri de apa clocotita in care s-a adaugat putina sare, se amesteca continuu pentru a se evita lipirea pastelor intre ele, apoi se scurg de apa si se vor lasa la racit. Crevetii se oparesc in putina apa clocotita in care s-a adaugat sare, 1 foaie de dafin, 2 - 3 boabe de piper, 1 lingurita de vin alb, apoi se scurg de zeama si se racesc. Ceapa se taie marunt. Mararul se taie fin. Pastele fainoase se amesteca cu : crevetii, ceapa, caperele, maioneza, ketchup, mararul si condimentele. Se serveste in salatiere si se decoreaza cu frunze de salata verde, si fire de marar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii