Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 iunie 2009
Ingrediente
1 kg peste, 250 g maioneza, o ceapa verde sau o lingurita de ceapa rasa.Maioneza:2 galbenusuroi crude, un galbenus fiert, 500 ml untdelemn, lamiie, mustar, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Pestele (fara oase prea multe) se fierbe.Dupa ce se scoate de pe oase, carnea se taie in cubulete; se adauga ceapa verde, taiata marunt, impreuna cu frunzele verzi sau o lingurita cu virf cu ceapa rasa fin, iar pentru gust mai picant, un castravete acru, ras prin razatoarea cu gauri mici si scurs de zeama.Toate ingredientele se amesteca cu maioneza, dupa ce i s-a dat gust mai picant, cu sare, zeama de lamiie si mustar.Salata se aranjeaza pe platou, se niveleaza cu cutitul inoxidabil si se orneaza cu felii de oua fierte tari, masline in forma de stea, gogosari etc., si patrunjel taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din peste cu maioneza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate