autor:

Vekas

» » Salate

SALATA DIN PIEPT DE CAPRIOARA AFUMAT CU FRUCTE DE PADURE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2009

Ingrediente
(pentru 4 portii), 16 felii de piept afumat de caprioara,, 200g. castraveti de sera,, 3 mere,, 40g. mure(proaspete sau congelate),, 50g. coacaze negre(proaspete, congelate sau confiate),, 1 capatana salata verde,, 1 manunchi de ceapa verde,, 100 g. rosii,, 2 cutii kefir,, 50g. alune prajite (decorticate),, sare,, piper alb,, 1 lingura boabe de ienupar macinate, , 1 pachet Knorr Salad Dressing grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1.Castravetii se spala si se taie rondele.Rosiile se spala si se taie in sferturi.Ceapa verde se curata, se spala si se taie in bucati de 2 cm. lungime.Salata verde bine spalata se centrifugheaza si se rupe cu mana in fasii.Merele se curata si se taie felii.
2.Ingredientele de mai sus se pun intr-o salatiera.
3.Kefirul se amesteca cu ienuparul macinat, cu continutul pachetului de Knorr Salad Dressing grecesc,cu piperul alb si cu putina sare.(dupa gust).Sosul se kefir se toarna in salatiera, se amesteca bine toate ingredientele.
4.Se pune salata pe un platou ,se ruleaza feliile de piept afumat de caprioara si se pun din loc in loc pe platou, se orneaza cu alune prajite, mure si coacaze rosii.Salata se serveste cu un vin rosu sau rose.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DIN PIEPT DE CAPRIOARA AFUMAT CU FRUCTE DE PADURE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete cu usturoi copt

Salata de vinete cu usturoi copt

Am vazut mai demult la Adi Hadean, acest tip de salata si m-a tentat, asa ca am incercat-o si eu

15 voturi    9 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata cu sunca York

Salata cu sunca York

Se spala bine toate zarzavaturile. Taiem fasii subtiri salata verde, ardeii ii taiem fideluta, rosiile

13 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vekas Maria , 16 septembrie 2009

    Nu-ti fa probleme, nu ma deranjeaza comentariul tau.Bine ai spus , totul depinde de gusturi.Daca nu ai fost obisnuita cu folosirea boabelor de ienupar in bucatarie, e normal sa fii reticenta si sa nu-ti placa mirosul, dar macinate si intrate in compozitia preparatului isi estompeaza mirosul si apreciezi gustul.carnea de caprioara se preteaza la folosirea ienuparului.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Imi pare tare rau ca trebuie sa fac un astfel de comentariu,depinde si de gustul omului.O lingura de boabe de ienupar macinate??? Au un gust tare ciudat boabele de ienupar,sunt putin mai mari decat piperul,dar mie personal nu imi plac de nicio culoare,cred ca strica bunatate de salata.Toate sunt ok, mai putin boabele de ienupar,care au si un miros ciudat.

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Da, este o salata selecta, de zile mari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      E interesanta combinatia de piept afumat de vanat cu fructe de padure, cred ca e un deliciu!

    • Fara foto

      v magdalena (Chef de cuisine) , 23 mai 2009

      Imi place vanatul si ador salatele.Pare o salata rafinata.Si cum fructe de padure se gasesc congelate, voi incerca si eu aceasta reteta.Multumesc, Maria.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii)
  • 16 felii de piept afumat de caprioara,
  • 200g. castraveti de sera,
  • 3 mere,
  • 40g. mure(proaspete sau congelate),
  • 50g. coacaze negre(proaspete
  • congelate sau confiate),
  • 1 capatana salata verde,
  • 1 manunchi de ceapa verde,
  • 100 g. rosii,
  • 2 cutii kefir,
  • 50g. alune prajite (decorticate),
  • sare,
  • piper alb,
  • 1 lingura boabe de ienupar macinate
  • 1 pachet Knorr Salad Dressing grecesc

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas Maria

Nu-ti fa probleme, nu ma deranjeaza comentariul tau.Bine ai spus , totul depinde de gusturi.Daca nu ai fost obisnuita cu folosirea boabelor de ienupar in bucatarie, e normal sa fii reticenta si sa nu-ti placa mirosul, dar macinate si intrate in compozitia preparatului isi estompeaza mirosul si apreciezi gustul.carnea de caprioara se preteaza la folosirea ienuparului.

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de vinete cu usturoi copt