Ingrediente
(pentru 4 portii), 16 felii de piept afumat de caprioara,, 200g. castraveti de sera,, 3 mere,, 40g. mure(proaspete sau congelate),, 50g. coacaze negre(proaspete, congelate sau confiate),, 1 capatana salata verde,, 1 manunchi de ceapa verde,, 100 g. rosii,, 2 cutii kefir,, 50g. alune prajite (decorticate),, sare,, piper alb,, 1 lingura boabe de ienupar macinate, , 1 pachet Knorr Salad Dressing grecesc
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
2.Ingredientele de mai sus se pun intr-o salatiera.
3.Kefirul se amesteca cu ienuparul macinat, cu continutul pachetului de Knorr Salad Dressing grecesc,cu piperul alb si cu putina sare.(dupa gust).Sosul se kefir se toarna in salatiera, se amesteca bine toate ingredientele.
4.Se pune salata pe un platou ,se ruleaza feliile de piept afumat de caprioara si se pun din loc in loc pe platou, se orneaza cu alune prajite, mure si coacaze rosii.Salata se serveste cu un vin rosu sau rose.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009
E interesanta combinatia de piept afumat de vanat cu fructe de padure, cred ca e un deliciu!
v magdalena (Chef de cuisine) , 23 mai 2009
Imi place vanatul si ador salatele.Pare o salata rafinata.Si cum fructe de padure se gasesc congelate, voi incerca si eu aceasta reteta.Multumesc, Maria.